وب سایت رسمی بنیـــاد آموزشی پژوهشی سامـــا

(دارای شناسنامه واحد فرهنگی 100530 و نماد اعتماد رسانه برخط از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

مشاوره آزمون دکتری سراسری و آزاد 1402-1403

برای دریافت مشاوره آزمون دکتری در خبرنامه ساما عضو شوید. لطفا دقیقا موبایل و ایمیل و رشته تان و اینکه به مشاوره در چه زمینه ای از آزمون دکتری نیاز دارید را بنویسید.

سبد خرید شما

در حال حاضر سبد خريد شما خالي مي باشد
در صورت کليک بروي دکمه اضافه به سبد خريد هر کالا، کالاي مورد نظر به اين قسمت اضافه مي گردد

جستجو

دولت یازدهم و گره کور آموزش عالی/ سومین گزینه روحانی هم رد شد

به گزارش خبرنگار مهر، پس از اینکه دولت یازدهم در شهریورماه سال 92 سکان اجرایی کشور را در دست گرفت، گمانه زنی ها برای انتخاب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شدت گرفت.

گمانه های متعددی از مسعود شفیعی، محمدرضا عارف، جعفر توفیقی، غلامعلی افروز مطرح شده بودند. شهریورماه که ماه حساسی در آستانه سال تحصیلی است داشت به پایان می رسید که دولت حسن روحانی، جعفر میلی منفرد عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را به مجلس معرفی کرد.

میلی منفرد در زمان معرفی وزرا به مجلس با چالش بزرگی مواجه شد و بر اساس نظر چند تن از نمایندگان که وی را به اتفاقات سال 88 منتسب کردند و فیلمی از حضور وی در جلسه رای اعتماد پخش کردند در نهایت از مجموع 284 رای ماخوذه، 105 رای موافق، 162 رای مخالف و 15 رای ممتنع کسب کرد که در نهایت به عدم رای اعتماد مجلس به وی منجر شد.

پس از این اتفاق جعفر توفیقی که پیش از این در دولت هشتم به مدت دو سال وزیر علوم بود، از سوی رئیس جمهور به سرپرستی وزارت علوم انتخاب شد. توفیقی در مدت سرپرستی وزارت علوم انتصاباتی داشت که مورد انتقاد نمایندگان مجلس قرار گرفت. وی در اولین اقدام رئیس دو دانشگاه صنعتی اصفهان و علامه طباطبایی را تغییر داد.

در آبان ماه سال 92 مطرح شد که توفیقی نمی تواند همچنان سرپرست بماند و با اینکه گفته می شد توفیقی به عنوان وزیر مطرح می شود در نهایت رضا فرجی دانا رئیس سابق دانشگاه تهران در سال های ابتدایی دهه 80، به عنوان گزینه وزارت علوم به مجلس معرفی شد.

وی در 5 آبان 92 توانست 159 رای موافق، 70 رای مخالف و 32 رای ممتنع کسب کند و به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم کار خود را شروع کند. اما پس از گذشت 9 ماه نمایندگان مجلس این بار با طرح موضوعاتی از جمله کاهش رشد علمی، انتصاب افراد مخالف نظام در پست های وزارتی، تغییرات روسای دانشگاهها، بازگشت اساتید اخراجی و دانشجویان ستاره دار به دانشگاه و طرح موضوعی با عنوان تخلفات بورسیه ای، وزیر را به استیضاح کشاندند.

فرجی دانا به دانشگاه بازگشت

فرجی دانا در آزمون دوم در بهارستان رای اعتماد نگرفت و با 145 رای مخالف، 110 رای موافق و 15 رای ممتنع نتوانست به وزارت علوم بازگردد و همانطور که خود در کلام انتهایی خود در مجلس عنوان کرد به دانشگاه بازگشت.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی از این خبر و سایر اخبار ازمون دکتری،ایمیل و رشته تان را به 09375308900 پیامک فرمائید.

 روابط عمومی بنیاد ساما

 مجری منابع دکتری سراسری و آزاد


منوی موبایل