وب سایت رسمی بنیـــاد آموزشی پژوهشی سامـــا

(دارای شناسنامه واحد فرهنگی 100530 و نماد اعتماد رسانه برخط از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

مشاوره آزمون دکتری سراسری و آزاد 1402-1403

برای دریافت مشاوره آزمون دکتری در خبرنامه ساما عضو شوید. لطفا دقیقا موبایل و ایمیل و رشته تان و اینکه به مشاوره در چه زمینه ای از آزمون دکتری نیاز دارید را بنویسید.

سبد خرید شما

در حال حاضر سبد خريد شما خالي مي باشد
در صورت کليک بروي دکمه اضافه به سبد خريد هر کالا، کالاي مورد نظر به اين قسمت اضافه مي گردد

جستجو

رسیدن به مرحله تاثیرگذاری اجتماعی از شرایط نخبه بودن است

ˈغلامعلی منتظرˈ روز چهارشنبه در هجدهمین نشست سراسری روسای بنیادهای استانی نخبگان کشور در مشهد، افزود:با این تعریف، یک دانشجوی المپیادی یا یک رتبه برتر کنکور تنها فرد مستعدی است که موفق شده کارت ورود به باشگاه علم را دریافت کند.

او گفت:ابتدای راه علم ، ورود به دانشگاه است و انتهای این راه رسیدن به کشف یا اختراع یا اجرای یک پروژه خلاقانه و جدید است.

وی افزود:بسیاری از کسانی که در بنیاد ملی نخبگان هستند استعدادهایی هستند که کشف شده اند و باید مرحله به مرحله هدایت شده و به پیش برده شوند.

او گفت:نخبگی، پویایی و رشد است و با مانایی و ایستایی نسبتی ندارد، از طرف دیگر نخبگی برساختی اجتماعی است لذا ممکن است در طول زمان تغییر کند و به این نکته باید در داخل دانشگاهها توجه کرد.

وی با تشریح تعدادی از آیین نامه های جدید بنیاد ملی نخبگان، شناسایی کنشگرانه نخبگان از طریق رصد رفتار و فعالیتهای دانشجویان صاحب استعداد، توجه به مجموعه فعالیتهای دانشجویان و توجه به پویایی و تداوم فعالیتهای نخبگان را از ویژگیهای آئین نامه های جدید دانست.

او گفت:وسعت بخشیدن به دامنه تعریف صاحبان استعداد برتر و توجه به ˈخوب فراگیرˈ در مقابل ˈعالی محدودˈ از ویژگیهای دیگر آیین نامه های جدید بنیاد ملی نخبگان است.

وی به تشریح چهار جایزه اعطایی از طرف بنیاد به نخبگان و نیز شرایط اعطای این جوایز پرداخت و افزود:جایزه آموزش ˈمصاحبˈ، جایزه پژوهشˈمیرشمسیˈ، جایزه فناوری ˈدادمانˈ و جایزه فرهنگ ˈشهیدیˈ چهار جایزه ای هستند که با رعایت شرایط و ضوابط خاص خود در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به نخبگان کشور اهدا می شود.

او تاکید کرد:جامعه دانشجویی کشور چهار و نیم میلیون نفر است و بنیاد ملی نخبگان تنها متولی بخش کوچکی از این تعداد است و توجه به بقیه استعدادهای کشور از وظایف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

در این جلسه، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان کشور نیز از اجرایی شدن طرح شتاب در تمام استانهای کشور خبر داد.

دکتر سعید سهراب پور با بیان این که این طرح از سال گذشته در هفت استان کشور اجرایی شد، گفت: در این طرح 16 میلیون دانش آموز کشور در سطح مدارس ارزیابی و افراد مستعد، برتر و نخبه آنها کشف می شوند.

او افزود:در این طرح دو مرحله ای ابتدا معلمان سراسر کشور آموزشهای لازم را فرا می گیرند و در مرحله بعد این معلمان دانش آموزانی که از استعدادهای برتر برخوردار هستند را شناسایی، کشف و به بنیاد معرفی می کنند.

وی ارتباط و تعامل مناسب با دانشگاههای بزرگ استان و همچنین مدارس و ادارات کل آموزش و پرورش و نیز استانداریها را یکی از رمزهای موفقیت بنیادهای استانی نخبگان دانست.

وی با اشاره به روحیه منتقد بودن جوانان گفت:رؤسای بنیادهای استانی نخبگان به دلیل اینکه با قشر جوان بیشتر سر و کار دارند باید در برخورد با جوانان و نخبگان سعه صدر بیشتری داشته باشند.

وی افزود:تمامی دانش آموختگان دانشگاهی شغل مناسب با تحصیلات و روحیات خود را می خواهند که گاه برای دستیابی به آن به مهاجرت دست می زنند.

او با بیان اینکه امروز در هر برنامه ای که در کشور مطرح می شود باید بحث اشتغال در نظر گرفته شود، گفت:تمرکز معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان بر روی شرکتهای دانش بنیان به همین علت است.

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی از این خبر و سایر اخبار ازمون دکتری،ایمیل و رشته تان را به 09375308900 پیامک فرمائید.

روابط عمومی بنیاد ساما

مجری منابع دکتری سراسری و آزاد


منوی موبایل