وب سایت رسمی بنیـــاد آموزشی پژوهشی سامـــا

(دارای شناسنامه واحد فرهنگی 100530 و نماد اعتماد رسانه برخط از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

مشاوره آزمون دکتری سراسری و آزاد 1402-1403

برای دریافت مشاوره آزمون دکتری در خبرنامه ساما عضو شوید. لطفا دقیقا موبایل و ایمیل و رشته تان و اینکه به مشاوره در چه زمینه ای از آزمون دکتری نیاز دارید را بنویسید.

سبد خرید شما

در حال حاضر سبد خريد شما خالي مي باشد
در صورت کليک بروي دکمه اضافه به سبد خريد هر کالا، کالاي مورد نظر به اين قسمت اضافه مي گردد

جستجو

اعطاي اعتبار پژوهشي 100 ميليون ريالي به محققين برتر

قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در راستای تشویق استادیاران جوان دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعتبار پژوهشی به میزان 100 میلیون ریال به محققین واجد شرایط اهدا می‌شود.
دکتر شاهین آخوندزاده یکی از سیاست های معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را حمایت از اعضای هیئت علمی، محققین و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور بیان کرد و گفت: هر ساله به اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان هستند جوایز پژوهشی پرداخت می شود.
وی با اشاره به این که در سال گذشته برای 18 نفر از محققین و اعضای هیئت علمی اعتبار پژوهشی (گرنت تحقیقاتی) 25 میلیون تومانی و یک هدیه پژوهشی 10 میلیون تومانی داده شده است افزود: امسال به منظور حمایت از فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در فنون پزشکی و تشویق محققین جوان بر آن شدیم تا اعتبار پژوهشی در قالب جایزه پژوهشی به میزان 100 میلیون ریال به محققین برتر داده شود.
به گفته قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری ایجاد بستر مناسب و حمایت های لازم از تحقیق و پژوهش باعث می‌شود تا محققین و استادیاران جوانی که تازه شروع به فعالیت کرده‌اند، شکوفا و بخش قابل توجهی از آن‌ها بتوانند جزء محققین برجسته کشور شوند.
دکتر آخوند زاده گفت: به همین منظور از کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواستیم تا لیستی از افراد استادیار طرحی، قرار دادی، پیمانی و یا رسمی 40 سال و یا کمتر از 40 سال سن عضو هیئت علمی دانشگاه خود را در اختیار ما بگذارند.
وی داشتن حداقل یک مقاله در مجلات نمایه شده در ISI با ضریب تاثیر معادل 2 یا بیشتر پس از حکم استادیاری با آدرس همان دانشگاه محل خدمت را یکی از شرایط برای دریافت اعتبار تحقیقاتی ( گرنت تحقیقاتی) بیان کرد و افزود: لازم است که استادیار جوان در مقاله منتشر شده نفر اول یا مسئول باشد و همچنین سال انتشار مقاله 2013 و یا 2014 باشد.
دکتر آخوند زاده همچنین بر عدم پذیرش مقالات تاکید کرد و گفت: سال انتشار مقاله باید 2013 و یا 2014 باشد.
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری در پایان با اشاره به اینکه ممیزی علمی و مالی طرح تحقیقاتی بر عهده دانشگاه مربوطه است افزود: آخرین مهلت معرفی افراد از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور 10 آبان امسال است و افراد دارای شرایط گفته شده باید مدارک لازم را به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه خود ارائه دهند.

اطلاعات تکمیلی در مورد این خبر و سایر اخبار آزمون دکتری با ارسال ایمیل و رشته به 09375308900

www.iransama.org

مجری منابع دکتری سراسری و آزاد

منوی موبایل