وب سایت رسمی بنیـــاد آموزشی پژوهشی سامـــا

(دارای شناسنامه واحد فرهنگی 100530 و نماد اعتماد رسانه برخط از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

مشاوره آزمون دکتری سراسری و آزاد 1402-1403

برای دریافت مشاوره آزمون دکتری در خبرنامه ساما عضو شوید. لطفا دقیقا موبایل و ایمیل و رشته تان و اینکه به مشاوره در چه زمینه ای از آزمون دکتری نیاز دارید را بنویسید.

سبد خرید شما

در حال حاضر سبد خريد شما خالي مي باشد
در صورت کليک بروي دکمه اضافه به سبد خريد هر کالا، کالاي مورد نظر به اين قسمت اضافه مي گردد

جستجو

تسهیلات ویژه برای حضور دانشجویان دکتری در کنفرانس‌های علمی خارجی و یک انتقاد بجا

رییس دانشگاه صنعتی شریف گفت: طی تعامل  با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر داریم با ایجاد رویه ای کارامد دانشجویان دکتری را حداقل یک بار در طول تحصیل خود به کنفرانس‌های بین‌المللی اعزام نمائیم.

دکتر فتوحی، شب گذشته در هشتمین همایش سالانه نخبگان جوان در نشستی تخصصی در ارتباط با مسائل مربوط به نخبگان (بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای تسریع جذب نخبگان در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور) افزود: در حال حاضر دانشجویان دکتری ما به دلیل مشکلات مالی نمی‌توانند در کنفرانس‌های بین‌المللی حضور یابند که طی جلسه‌ای که با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفت، در نظر داریم که این امکان برای دانشجویان دکتری فراهم شود.

رییس دانشگاه صنعتی شریف مبلغ اختصاص یافته به عنوان کمک هزینه اعزام دانشجویان دکتری برای شرکت در کنفرانس های بین المللی را ناکافی خواند و گفت: یک میلیون تومان کفاف حضور در این کنفرانس ها را نمی دهد.

وی در ادامه سخنانش با انتقاد از روند پذیرش دانشجویان دکتری به شیوه آزمون متذکر گفت: هیچ کجای دنیا دانشجویان تحصیلات تکمیلی بر مبنای آزمون پذیرش نمی‌شوند؛ در این راستا زمانی که قرار شد بخشی از سهم پذیرش دانشجویان دکتری به شیوه آزمون باشد قرار بود که آزمون به صورت GRE در نظر گرفته شود که امیدواریم شاهد تحقق آن باشیم.

او ضمن انتقاد مجدد از نحوه پذیرش دانشجویان دکتری،ابراز نمود:شیوه جدید آزمون دکتری باعث می‌شود که از یکسو دانشجوی خوب نتواند در دانشگاه خوب جذب شود و از سوی دیگر دانشگاه ها نیز نتوانند دانشجویان قوی و خوب مد نظرشان را جذب نمایند.

وی افزود: این تفکر غلط که هر کس دکتری گرفت، باید عضو هیات علمی شود در حال حاضر به مشکلی جدی تبدیل شده است که باید فکری اساسی برای آن نمود.

فتوحی با انتقاد از فرآیند طولانی جذب عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها گفت: چرا استقلال به دانشگاه‌ها داده نمی‌شود که اگر فرد قابل قبولی به دانشگاه آمد بتواند در دانشگاه جذب شود؟چرا که اگر به دانشگاه‌ها در بخش عضو هیات علمی استقلال داده شود، نخبگان علاقمند می‌توانند در دانشگاه‌ها جذب شده و معطل نشوند.

از طرفی نیز باید توجه نمود که زمانی که یک عضو هیات علمی در دانشگاه استخدام می‌شود عملکرد او طی 5 سال از نظر آموزشی و پژوهشی باید مورد بررسی قرار گیرد و اگر عملکرد مناسبی نداشت قاعدتا نباید در دانشگاه باقی بماند.

اطلاعات تکمیلی در مورد این خبر و سایر اخبار آزمون دکتری با ارسال ایمیل و رشته به 09375308900

www.iransama.org

مجری منابع دکتری سراسری و آزاد

منوی موبایل